

- Такива, със слабо зрение.
- Защо?
- Защото и те ме харесват.

- Що бе, Петърчо? Какво стана?
- Ами, днес изписват мама и братчето ми от родилното. Не е ясно още що за човек е...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Препоръчвам я на всеки, който няма много опит с тесто, защото процедурата е наистина проста
Трябва ви малко кокосово брашно и масло, смесено с канела и захар и става върховна вкусотия
Аз обичам да добавям локум или стафиди, а понякога и сладко – според това какъв точно вкус искам да имат масленките, но вие може да приготвите и основния вариант с орехи
Ето как да го приготвите
Резервации се приемат на телефон: +359 89 0100700
Тази ще ви стане любима
Продуктите без глутен са навсякъде, но повечето хора не трябва да се отказват от него
Бонус - рецепта за веган крем брюле